De tuinder

Hoi! Ik ben Maaike, de tuinder achter de Plukkerij. Ik kwam er achter dat fulltime achter een laptop werken toch niet helemaal bij me past en daarom ging ik op zoek naar een manier om dit te combineren met buiten zijn. 


Ik heb de deeltijdopleiding biologisch dynamische landbouw aan de Warmonderhof in Dronten gedaan en gewerkt bij zelfoogsttuin Pluk! in Den Haag en bij kwekerij Eko Logisch in Roelofarendsveen. Dit beviel zo goed dat ik op zoek ging naar een plek waar ik een eigen tuin kon beginnen en die heb ik gevonden bij Decohof in Dalfsen.


Ik heb super veel zin om voor jullie te telen aankomend seizoen!

PS> denk jij nou ook- die laptop de hele week, dat is niks voor mij? Op woensdag en vrijdagochtend kun je meehelpen op de tuin als vrijwilliger- lekker met je hoofd in de zon en buitenlucht :). Stuur me een mailtje op [email protected] of via instagram.